За книгата

За книгата

Книга-автобиография преподобного Мун Сон МёнаВ своята автобиография, която стана бестселър в Корея, преподобния Сан Мьон Мун се откроява със спомени на един богат и изпълнен с преживявания живота. Започвайки от историята на семейството си и своето детството, учебните години и Божия призив на 15 годинишна възраст, жестокото преследване и хвърляне в затвор, за създаването на Обединителната Църквата и началото на мисионерската дейност разпространила се по целия свят, бракът с г-жа Хак Джа Хан Мун и значението на семейството и брака, както и неговия страстен стремеж към обединяването на Корея и постигането на мир на земята. Д-р Мун създава редица проекти в областта на образованието, културата, изкуствата и спорта, за запазване околната среда и океанските ресурси, както и смелият му поглед в бъдещето на човечеството и посланието му към младите хора.


Человек планеты, любящий мирБИОГРАФИЯТА НА Д-Р МУН СЕ ПРЕВЪРНА В НАЦИОНАЛЕН ХИТ – ДОКУМЕНТАЛЕН БЕСТСЕЛЪР, КОЙТО ПО ДУМИТЕ НА ЧИТАТЕЛИ Е ПРОМЕНИЛ ЖИВОТА ИМ. 

Книгата беше издадена през март от известното и много уважавано издателство GimmYoungSa… само след седмица книгата се превърна в национален хит – заема 7 място в списъка на корейските „документални бестселъри” и 20 място в общия списък на бестселърите Прочети целия материал

Семейна федерация за мир на д-р Муун
Световни учени свидетелстват за д-р Муун
Муун ли е Месията - Второто пришествие?

За книгата:

Книга-автобиография преподобного Мун Сон Мёна

«Човек на мира. Преподобния д-р Сан Мьон Мун. Автобиография»

Тази книга-автобиография на д-р Мун става бестселър в родината му, Корея. В нея той споделя спомените от изумителните събития в живота му: историята на неговото семейство и детството му, призива от Бог на 15 годишна възраст, ощесточеното преследване и хвърляне в затвора, както и създаването на Обединителната църква и мисионерската му работа.
Предисловие>> 1-ва Глава >>