ПредисловиеПредисловие

...За да осигуря мирен свят, живеех на най-смирени и усамотени места. В Африка срещнах майки, които можеха само да гледат безпомощно, как децата им умират от глад, а в Южна Америка се запознах с бащи, които живееха край река пълна с риба, но не можеха да подкрепят своите семейства с риболов. Отначало всичко, което правех, беше просто да споделям своята храна, а в замяна те ми даваха своята любов.

Опиянен от силата на любовта, аз продължих да засявам семена и да отглеждам гори. Заедно ловяхме риба, за да храним гладните деца, а дърветата бяха използвани за изграждане на училища. Щастлив бях дори, когато комарите ме изпохапваха, докато ловях риба по цяла нощ. Дори когато потъвах до колене в калта, бях щастлив, защото виждах как сянката на отчаянието изчезваше от лицата на съседите ми.

Дори сега съм изпълнен с любовта, която все още не съм бил в състояние да дам. Сега представям тази книга пред света именно като молитва за това тази любов да се превърне в река на мира, насищаща изсушената земя и просмукваща се в нея.

Напоследък все повече хора се опитват да узнаят нещо повече за мен. Заради онези, които са любопитни, погледнах назад към живота си и записах откровено спомените си в настоящата книга. А що се отнася до историите, които не могат да бъдат включени тук, надявам се, ще имам и други възможности да ги споделя... Продължи>>>


Сан Мьонг Мун, Видеото е с Български субтитри

За книгата:

Книга-автобиография преподобного Мун Сон Мёна

«Човек на мира. Преподобния д-р Сан Мьон Мун. Автобиография»

Тази книга-автобиография на д-р Мун става бестселър в родината му, Корея. В нея той споделя спомените от изумителните събития в живота му: историята на неговото семейство и детството му, призива от Бог на 15 годишна възраст, ощесточеното преследване и хвърляне в затвора, както и създаването на Обединителната църква и мисионерската му работа.
Предисловие>> 1-ва Глава >>